ACTIVboard


Stap in de wereld van het interactieve klaslokaal

Leren is leuk, maar met het ACTIVboard worden leerlingen pas écht geprikkeld om zichzelf te ontwikkelen! Door gebruik te maken van de eindeloze mogelijkheden van ons digitale schoolbord, bied je jouw klas een boeiend, interactief venster op de wereld. Met het ACTIVboard creëer je in een handomdraai visueel aantrekkelijke lessen, waaraan je leerlingen op verschillende manieren kunnen deelnemen. Of ze nu acht of vijftien zijn; je zult zien dat ze de stof sneller in zich opnemen en beter onthouden. Met ACTIVboard wordt leren een belevenis!


Demoset

U overweegt de aanschaf van een digitaal schoolbord? En wil graag een ACTIVboard op proef?

E-Point ICT biedt u deze mogelijkheid, maar koppelt hier natuurlijk een aantal voorwaarde aan. Voorwaarden die ertoe moeten bijdragen dat uw proefperiode zo efficiënt mogelijk wordt en u na afloop een helder beeld heeft van wat een digibord voor u en uw school betekent. U maakt een weloverwogen keus waar u de komende jaren plezier van zult hebben.

Accessoires

Het ACTIVboard is het enige digiboard wat, door middel van de standaard aanwezige RF module, met diverse accessoires kan ‘communiceren’. Hieronder treft u een kleine greep uit de mogelijkheden;

  1. ACTIVslade

  2. ACTIVwand

  3. ACTIVtablet

  4. ACTIVvote

  5. ACTIVexpression


Trainingen

Voel u thuis en voel u zeker als u ACTIV Primary en Studio opstart en uw lessen tevoorschijn tovert. U kunt uw kennis verbreden en verdiepen door deel te nemen aan een van onze cursussen. Deze opleidingen worden door onderwijzers gegeven waardoor ze gericht zijn op de praktijk.


Montage

Geen enkele situatie is hetzelfde en iedere school heeft specifieke wensen. E-Point ICT biedt maatwerkoplossingen. Oplossingen die in overleg met u worden samengesteld.


ACTIV Primary

ACTIVprimary is het ultieme leermiddel voor de basisschool. Het bevat een bronnenbibliotheek met afbeeldingen, achtergronden, sjablonen en voorbeeldlessen. Het bekijken, organiseren en importeren van deze bronnen in je eigen lesmateriaal gaat als vanzelf. Gemakshalve zitten de functies voor de leerkracht boven in het bord; de leerfuncties zitten aan de onderkant zodat ook de kleintjes er bij kunnen. ACTIVprimary geeft toegang tot maximaal uitdagend onderwijs dat helemaal tegemoet komt aan de visuele instelling van kinderen.


ACTIV Studio

ACTIVstudio is een aanwinst voor het onderwijs. Alle elementen van digitaal zitten er in. Een bijzonder groot leerplan met een specifieke annotatiebibliotheek en een digitale linkbibliotheek. Hiermee bereikt u al gauw een tijdsbesparing van 25 procent op je lesvoorbereiding. Het is geen wonder dat ACTIVstudio tijdens de Worlddidac werd bekroond vanwege de didactische waarde.


Voordelen ACTIVboard

Niet voor niets kiest E-Point ICT voor het ACTIVboard. Net als kiezen wij voor de toekomst. Hieronder staan een aantal redenen waarop onze keus onder anderen is gebaseerd.


Digitale Techniek (veel technologieën zijn analoog) - Real-time response - Batterijloze pen met alle muisfuncties - Mouse-over functie mogelijk (pop-ups) - Geschikt om in Excel en Word te werken - Standaard ingebouwde RF-ontvanger (o.a. voor kiessysteem) -  Robuuste harde frontlaag - Voorzien van Nederlandse software (Windows en Macintosh) - Software met alle klasgereedschappen (passer, meetlat, etc.) -  Software met alle basisbibliotheken, aansluitend naar methoden -  Software, geaccepteerd door educatieve uitgeverijen -  Didactische ondersteunende waarde -  Bezit alle onderwijs inhoudelijke aspecten -  Gebruiksinterface gericht op kinderen -  Uitgebreide accessoires


Download hier de ACTIVboard onderwijsfolder

NIEUW: ACTIVinspire NL!ACTIVInspire.html
ACTIVboard.html
Ga terugACTIVboard.html
ActivInspireACTIVInspire.html