ACTIVboard.html
Krijtjes of
toetsenbord?
Ontdek hier
de voordelen
van ACTIVboardACTIVboard.html

E-Point ICT


de digitale wereld van eigentijds onderwijs

Op basis van onze ervaring in het primair onderwijs leveren wij een compleet pakket aan producten en diensten op het gebied van ICT en onderwijs. Een pakket waarmee we ons hoofdzakelijk richten op de technische kant van een soepel en efficiënt draaiend ICT.

 

Compleet betekent voor ons niet alleen het leveren van hardware, netwerken, bekabeling, beheer, support software en opleidingen. Wij gaan een stap verder. Wij inventariseren, analyseren en denken met u mee om het computergebruik in uw school te optimaliseren. Uiteraard binnen beschikbare budgetten. Met als doel een goed draaiend computeronderwijs waar u plezier aan beleeft en profijt van heeft.


E-Point ICT beweegt zich in de ICT wereld van het onderwijs. Een modern en dynamisch bedrijf dat de ontwikkelingen nauwgezet volgt en zelf producten en diensten ontwikkelt om uw computeronderwijs  te optimaliseren. E-Point ICT verstaat uw taal en laat de praktijk spreken. Daarbij richt zij zich op de technische kant van soepel en efficiënt draaiend ICT. Op basis van jarenlange ervaring creëren wij een stabiele omgeving, waardoor u zich kan richten op onderwijsinhoudelijke zaken. Bent u geïnteresseerd in hetgeen E-Point ICT u te bieden heeft, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om nader kennis te nemen van uw situatie en u kennis te laten maken met onze producten en diensten.

Aanbieding.html
Aanbieding:

Klik hier voor onze actiesAanbieding.html