Nieuws

Nieuws


E-Point ICT is dealer geworden van Slimboard, Smartbaord & Starboard

Steeds meer scholen ontdekken de kracht van het digiboard. Maar veel scholen hebben niet de kennis om een keus te bepalen. E-Point kan u geheel onafhankelijk adviseren waardoor u altijd het digiboard koopt wat het best past binnen uw onderwijsinstelling en bij uw leerkrachten en leerlingen


De ActivRevolution begint nu!

De nieuwe standaard in interactief lesgeven is geboren: ActivBoard + 2 300 PRO. De complete basis voor het interactieve klaslokaal in één product.  ActivBoard is uniek, de ActivRevolution begint nu!


ACTIVsoftware niet voor niets prijswinnaar

De unieke Nederlandstalige ACTIVboard software is een belangrijke reden waarom wij ons digitale schoolbord het beste ter wereld mogen noemen. We hebben al meerdere keren de prestigieuze, internationale Worlddidac Award voor innovatie gewonnen, vanwege de didactische meerwaarde van onze software. ACTIVboard wordt geleverd met:

Lees meer over ACTIVinspire NLE-Point ICT is dealer geworden van M2Desk

E-Point ICT is per 1 juni leverancier geworden van een uniek initiatief, M2Desk. Met deze samenwerking brengt E-Point ICT de computer bij de leerling en in de klas. Een integratie die kan doorgroeien naar een PC per leerling.M2desk – de multimediale oplossing voor uw school

De multimediale M2desk tafel is een computer die geïntegreerd is in een leerlingtafel. Het beeldscherm is verwerkt in het tafelblad. Op de achterrand zit een knop. Zodra op deze knop wordt gedrukt, komt het beeldscherm uit het tafelblad omhoog en kan vervolgens in elke gewenste stand worden geplaatst. Zodoende verandert de leerling-tafel in een multimediaal meubel en staat de geïntegreerde computer in contact met het internet en uw server.


Lees meer over M2Desk

Home.html
nieuwsHome.html