Onderwijs

Onderwijs


Activboard

Niet voor niets is ACTIVboard het meest gekozen digitale schoolbord binnen primair onderwijs. Gaandeweg is men er wel achter dat ook de software het verschil maakt.


Voel u thuis en voel u zeker als u ACTIV Primary en Studio opstart en uw lessen tevoorschijn tovert. U kunt uw kennis verbreden en verdiepen door deel te nemen aan een van onze cursussen. Deze opleidingen worden door onderwijzers gegeven waardoor ze gericht zijn op de praktijk. Uw taal wordt gesproken en uw vragen begrepen.


E-Point ICT biedt de mogelijkheid uw kennis uit te diepen. Hiervoor kan u een opleiding volgen van 3 uur.


De rol van de ICT coördinator 

Eigentijds onderwijs vraagt om verantwoord gebruik van ICT op school. Verantwoord in de zin van tijd en geld.

Door te kiezen voor een totaaloplossing zoals wij die u kunnen bieden, verandert de rol van de ICT coördinator. Het accent van zijn of haar werkzaamheden komt veel meer te liggen op het integratieproces van de computer in de klas. Zijn of haar rol wordt veel dynamischer door de combinatie van ICT en de didactiek van de computer in de school. Geen onnodige zorg voor de techniek, maar tijd voor het volgen van ontwikkelingen op softwaregebied, het implementeren van software, integreren van ICT binnen het schoolwerkplan en ga zo maar door. Uw ICT rendeert veel beter. In tijd en geld. U leert niet langer de computer te gebruiken, maar gebruikt de computer om te leren.


Om leerkracht en leerlingen met plezier gebruik te laten maken van de computer, heeft E-Point ICT een educatieve leeromgeving ontwikkeld die eenvoudig te beheren is. Wizzy software is volledig gericht op de praktijk van het onderwijs. Gebruiksvriendelijkheid voor de ICT coördinator, de leerkracht en de leerlingen staan voorop. Want ook hier geldt dat wij een compleet pakket leveren, waarmee u uw computeronderwijs in één keer goed kunt regelen.

Home.html

onderwijs